Samarbeidspartnere og støttespillere

2020/2021


Zen Products leverer massasjemaskiner spesialdesignet til idrettsutøvere og mosjonister. Maskinen gjør idrettsmassasje lett tilgjengelig og er en viktig del av min satsing som skiskytter. 


Trimtex leverer trenings- og konkurranseklær til løping, sykling, triatlon, orientering, langrenn og skiskyting. De spesialiserer seg på team- og klubbtøy. Trimtex sørger for at jeg har trenings- og konkurransetøy som funker!


Medex er en norsk nettbutikk som fokuserer på høykvalitets produkter innen idrett med et sortiment med alt fra sportsbriller til restitusjonsapparater. Jeg bruker "Ride 100%" sportsbriller, "Coros Vertix sportsklokke og Crifit CRG-05 massasjepistol. Alle disse produktene får du hos medex.no!


ACT Gruppen er gjennom sine datterselskaper i Norge, Danmark og Sverige; - leverandør av maskiner, utstyr og løsninger for merking, sporing og kontroll av produkter, emballasje og lastbærere til produksjonsbedrifter, logistikk og handelsbedrifter samt til helsesektoren i Skandinavia.


Sport og fritid Birkelund (Sport 1 Kløfta) er min lokale sportsbutikk. Sport 1 er Norges nest største sportskjede og har over 200 butikker i Norge. Intersport på Kløfta har fantastiske ansatte og et bredt utvalg av alt fra fotball til langrenn.Fruene er en liten kafé lokalisert i Longyearbyen på Svalbard. Fruene er kjent som verdens nordligste sjokoladeri og produserer høykvalitets konfekt. Flotte råvarer, fantastisk håndverk og en god dose kreativitet resulterer i verdens beste sjokolade!


Interiorkupp.no selger alt fra tapet til gulvbelegg. Nettsiden deres har et bredt utvalg. 90% av det som blir solgt i nettbutikken er også å finne i showroomet som er lokalisert i en av Norges største interiørbutikker, Sletvold på Jessheim.Starco er et skandinavisk dekk og felg selskap. De har som hovedmål å være Norges beste leverandør av dekk og felg. Sånn sett er vi ganske like, bortsett fra at jeg ikke selger dekk og felg.


Firmaet spesialiserer seg på betongarbeider og har sentralgodkjenning for utføring av disse. De er eksperter og utfører oppgaver innen forskaling, armering og gulvstøp. Oppdragene er som oftest rundt Oslo og Akershus, og da fra entreprenører, på både store og små bygg.


Madshus er min samarbeidspartner når det gjelder ski. Detaljarbeid og kvalitet har vært Madshus' varemerke i over 100 år. Fra den spede begynnelsen med håndlagde treski til dagens produksjonsprosess med høyteknologiske maskiner har de bestandig vært opptatte av å plukke de fineste materialene og lage verdens beste ski. Det har ikke endret seg.


Alpina (Wenaas Nordic) leverer og produserer skiskoene jeg bruker, både på sommerføre og vinterføre. Alpina skisko er etter min mening de beste skiskoene på markedet. Dette er basert på vekt, komfort og funksjonalitet. 


Altra er en av mine viktigste støttespillere. Det blir lagt ned mange timer til fots i barmarksesongen, og da er nøkkelen å holde seg skadefri. Dette takker jeg Altra for at jeg er den dag i dag. I alle Altra sko er det 2 ufravikelige regler, ingen høydesforskjelle mellom hæl og framfot og fotformet tåboks. 


Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å bli en del av laget på veg mot OL GULL