Sommeren 2017

31.07.2017

Vi nærmer oss August og neste landslagssamling på Lillehammer sammen med rekruttlandslaget. Samlingen starter 2.august og derfor tenkte jeg at jeg skulle oppdatere om hvordan sommertreningen har vært hittil. Mye har skjedd siden sist.

Etter treningssamlingen i Vik var det noen uker igjen på skolebenken før jeg kunne motta karakterkortet og si meg fornøyd med videregående. Min siste eksamen ble gjennomført underveis i samlingen vi hadde med laget på Lillehammer midt i juni. Når denne var levert og samlingen var over var det klart for sommerferie.

Jeg reiste til Seefeld 26.juni sammen med familien og noen andre skiskytterfamilier for en ferie/treningssamling. Der fikk vi lagt ned en svært solid mengdeperiode med mange lange og fine turer i fantastisk natur. Vi reiste så videre til Toblach der vi også fikk trent svært godt i fantastiske omgivelser. Til slutt tok vi noen litt roligere dager i Ruhpolding før turen gikk tilbake til Norge.

Jeg reiste ganske kjapt opp til Lillehammer for å ha best mulig treningsforhold den siste delen av sommerferien. Her har jeg fått trent bra den siste tiden sammen med Sivert og Vebjørn. Dagene består stort sett av trening, spising og soving, og det trives jeg godt med.

Som sagt er det snart klart for en ny samling på Lillehammer sammen med rekruttlandslaget. Det er en samling jeg ser veldig frem til! Det blir nok veldig bra nivå og trøkk på øktene når vi blir så mange motiverte skiskyttere samlet.

- Jørgen