Sesongen 17/18

01.05.2018

Da var nok en sesong over og jeg kan nok en gang si meg godt fornøyd med det som er gjennomført. Før årets sesong satt jeg meg disse målene:

- NM medalje individuelt

- Topp 6 sammenlagt i Norges Cup sammendraget

- Være med i diskusjonen om ett VM-uttak

- 83% treff

Den individuelle NM medaljen kom på fellesstarten på Simostranda, da jeg tok sølv. Der tok forøvrig også laget mitt gull på stafetten. Jeg kom meg nesten med i VM-troppen. Norges Cupen sammenlagt ble avgjort på Lillehammer rett over påske. Det var en kamp helt til målstreken mellom meg og lagkompis Vebjørn Sørum. Han trakk det lengste strået denne gangen og seieren i Cupen glapp med nest minste margin, 2 poeng. Jeg er uansett veldig fornøyd med 2.plassen sammenlagt og det er få jeg unner seieren mer enn Vebjørn. For de spesielt interesserte endte treffprosenten opp på 84%. 

Dette har altså vært en sesong der nesten alt har gått på skinner. Det har vært utrolig morsomt og jeg gleder meg veldig mye til å legge fatt på ett nytt år med trening og konkurranser sammen med alle i miljøet! En ekstra stor takk skal også rettes til alle mine støttespillere, samarbeidspartnere og alle andre som sitter på sidelinjen å optimaliserer min hverdag!

- Jørgen