Oktober 2019

02.11.2019

Oktober, som er den siste treningsmåneden, er historie. Skitest i Torsby, treningssamling på Lillehammer og årets siste hard-bolk på barmark er den korte beskrivelsen av måneden. 

Oktobers første dager ble tilbrakt i Sverige, nærmere bestemt Torsby skitunnel, for å teste sesongens skipark fra Madshus! Jeg reiste nedover dit sammen med Vebjørn Sørum og Sivert Bakken som også er en del av Madshus sin satsingsgruppe frem mot OL i Beijing. Der nede møtte vi Peter Blom som er vår eminente ski-ekspert og kontaktperson i Madshus. Vi fant en del gode ski, som garantert kommer til å bli brukt i løpet av årets sesong. Takk for god hjelp!

Kort tid etter besøket hos söta bror var det klart for en lang treningssamling på Birkebeineren skistadion. En god del timer, mye spesifikk skiskyttertrening og generelt god stemning gjorde dette til en veldig bra samling. 

Noen rolige dager etter samlingen trengtes, men det var ingen tid til å legge seg på latsiden. Ny hardbolk skulle gjennomføres. Dette ble også mest sannsynlig den siste bolken på barmarksforhold. Det ble gjennomført gode økter både på rulleski og på beina. Vi fikk også tid til å teste formen på Høgskolen i Innlandet. Testene viser fremgang, noe som er godt å ha i bakhodet på veg inn mot sesongstart. 

I skrivende stund sitter jeg i resepsjonen på Dombås Hotell. Her er begge u23 landslagene samlet for snøsamling på supre skiforhold! Vi blir boende her frem til 7.november, og da er sesongstarten på Sjusjøen rett rundt hjørnet! Vi sees der fredag 15. november!

- Jørgen