Ny treningssesong

01.05.2017

1.mai er passert og jeg er derfor i gang med en ny treningssesong. Jeg er veldig motivert og er super-klar for en god treningssommer.

17/18 sesongen startet med min første landslagssamling fra 2. - 14.mai. Vi var først to dager på Olympiatoppen i Oslo for noen tester og informasjon om det kommende året. Dette ble også mitt første møte med laget jeg skal være en del av det neste året.

Jeg var litt uheldig på samlingens andre dag, da jeg falt på en sykkeltur og fikk ett brudd i høyre underarmen. Fikk satt på gips samme dag og fikk beskjed om at jeg skulle ha på den de neste 4 ukene. Selvfølgelig litt kjedelig, men jeg får trent nesten normalt og jeg klarer å skyte uten problemer og smerter.

4.mai reiste vi videre til idylliske Vikøyri, hvor vi bodde på stadionhuset til Vik IL på Vik skistadion. Her skulle vi tilbringe de neste 10 dagene med masse god trening og sosialt samvær.

Vi fikk gått en hel del på ski på Vikafjellet. Der var det strøkne forhold alle dagene og det ble helt rått når vi var så heldige med været som vi var. Ettersom jeg har høyrearmen i gips ble det mye trening uten staver, men det tror jeg ikke er noe negativt.

Nå i ettertid kan jeg se tilbake på en samling som var utrolig morsom og som gav meg og alle andre på laget en skikkelig kickstart på treningsåret. Jeg har følt meg bra etter samlingen og treningen går fint. Nå er jeg klar for å runde av 13 års skolegang med noen eksamner før jeg tar sommerferie. Både gleder og gruer meg litt. Det har vært 3 fantastiske år på NTG Lillehammer og det blir rart å ikke skulle være sammen med alle utøverne, trenerne og lærerne fremover.

Uansett, god sommer!!

- Jørgen