Norges juniorlandslag

07.04.2017

Sesongen er over og nesten alle mine mål ble nådd, men likevel er det ett siste mål som gjensto. Nemlig å bli en del av juniorlandslaget i skiskyting. Det har vært en stor drøm og noe jeg har jobbet mot i hele min karriere som skiskytter. Nå har jeg fått det til!

Fredag 7. april fikk jeg beskjeden. Jeg var en av de som hadde kommet gjennom nåløyet og som skal få lov til å være en del av det som mest sannsynlig er verdens råeste juniorlag. Nivået på det laget er skyhøyt og det gleder jeg meg utrolig mye til å bli en del av. Laget er bestående av: Johannes Dale, Aleksander Fjeld Andersen, Sturla Holm Lægreid, Endre Stræmsheim, Sivert Bakken, Vebjørn Sørum og meg. Ekstra morsomt var det at Sivert og Vebjørn også ble tatt ut på laget, disse to er tross alt to av mine beste venner og mine viktigste treningskompiser.

Nå er jeg midt i en rolig påske og lader batteriene før jeg skal slå løs på en ny treningssommer. Det gleder jeg meg til! Vi begynner allerede 2. mai med en landslagssamling i Vik i Sogn.

Til slutt ønsker jeg å takke alle som har hjulpet meg på vegen! Sponsorer, familie, venner og andre, TAKK!

- Jørgen