NM rulleskiskyting

24.09.2020

Norgesmesterskapetet i rulleskiskyting er ikke sesongens viktigste rennhelg, men det gir en god pekepinn på hvordan vi ligger an i forhold til hverandre etter noen gode måneder med trening. Det er alltid like spennende å måle krefter med de andre skiskytterne igjen. Etter helgen sitter jeg igjen med mange gode svar på at treningen har fungert!

Jeg er veldig tilfreds med treningsarbeidet jeg har lagt ned i sommer, og det var derfor ekstra deilig å gjennomføre en veldig god sprintdistanse. Jeg hadde en god dag fysisk og selv med en bom på hver skyting, så klarte jeg å komme på 4.plass. Jeg var kun 6 sekunder bak pallplass, så litt surt der og da, men jeg sier meg godt fornøyd med 4.plass i mitt første renn som senior. 

Fellesstarten startet veldig bra med god kontroll på førsterunden, og fullt hus på liggende skyting, men derfra gikk det desverre litt nedover. 5 bom totalt, og ett stavbrekk som ødela litt mer enn ønskelig. Ender på en 18.plass på en litt tung dag med mye kluss. 

Nå venter siste treningsperiode før snøen forhåpentligvis kommer og sesongen skytes i gang på Sjusjøen i midten av november. 

- Jørgen