Mengdesamling Beitostølen

22.08.2019

En av årets råeste samlinger er akkurat gjennomført. Samlingen fant sted på Beitostølen sammen med alle utviklingslandslagene. U23 herrer, U23 damer, rekrutt herrer og rekrutt damer stilte alle med fulltallige lag, noe som satte standarden for en samling med skyhøyt nivå og mange gode treningsdager. 

Samlingens hovedfokus var mengdetrening, altså mye og rolig trening. Det ble gått lange rulleskiturer og løpt fine turer i det flotte terrenget rundt Beitostølen. Ettersom alle lagene var samlet, noe som ikke er så vanlig, så ble det selvfølgelig lagt vekt på å ha mange økter med konkurransepreg. Dette da spesielt på skytebanen. 

Vi har gjennomført to gode hardøkter i rulleskiløypa. Her ble det gått mye i felt for å sikre kvalitet og matching. Jo fler som er på standplass, jo mer konkurranselikt, så dette er definitivt nøkkeløkter frem mot sesongens skirenn. Personlig har jeg følt meg i ganske god form. I miljøet snakker vi gjerne om god "treningsform", noe som betyr at formen er forholdsvis bra uten at man nødvendigvis har lagt opp til en slags formtopp. Ting flyter greit og jeg føler selv jeg har god kontroll med tanke på det som skal skje i vinter. 

Takk til alle utøvere, trenere og støtteapparat som har lagt til rette for en solid treningsuke på Beitostølen. Det er gøy å være på tur med dere!

- Jørgen