Mai & Juni 2018

01.07.2018

DER var vi endelig godt i gang med den nye treningssesongen! Mai og juni 2018 er nå historie, i det vi småjogger inn i juli. 

Starten av mai ble ikke helt som ønsket. Jeg fikk en forkjølelse som satt skikkelig i kroppen og jeg brukte omtrent 2 uker på å bli kvitt den. Jeg brukte tiden til veldig mye skytetrening, så arbeidsledig ble jeg ikke. For de spesielt interesserte endte jeg opp med i overkant av 3000 skudd, 17 tørrtreningsøkter og 33 basisskyting-økter i mai måned. Alt i alt en solid skytemåned. 

Jeg brukte litt tid på å komme meg tilbake i normal treningsform igjen, men følte meg overraskende bra, overraskende fort. Den første samlingen med det nye laget ble gjennomført i Lillehammer. Gruppen gikk utrolig godt overens og trøkket på trening var veldig bra! 

Vi har også vært i Drammen for å delta i "Midt i Drammen". Det er et nytt showrenn for skiskytterne, som naturligvis foregår på rulleski midt i Drammen. Veldig morsomt arrangement og jeg tar med meg en 2.plass fra juniorklassen der. 

Vi samlet laget på Sjusjøen en siste gang før vi tok sommerferie. Her gjennomførte vi en tøff samling med 6 hardøkter på 7 dager. Jeg føler jeg har kommet meg godt tilbake etter en trøblete start på mai, og kroppen har begynt å respondere bra på treningen igjen. Nå er det klart for en sommerferie fylt med egentrening og forhåpentligvis masse fint vær!

- Jørgen