Mai 2019

01.06.2019

Nå er første av mange treningsmåneder unnagjort, og selv om været kanskje ikke tilsier det, så er vi på veg inn i årets første sommermåned. Mai 2019 er historie og her er en liten oppsummering av hva jeg har holdt på med den siste måneden.

Treningsåret startet litt trøblete for min del. Jeg slet med en kneskade, som gjorde at jeg ikke fikk løpt, og var ganske begrenset i andre treningsformer helt i starten. Det har blitt mye bedre i løpet av måneden og jeg har fått gjennomført mye god trening selv om jeg ikke har fått løpt så mye som jeg kanskje ønsket. 

Mye tid har gått til å gjøre en god del justeringer på våpenet. Det kan du lese mer om her

Vi gjennomførte årets første treningssamling 12. - 20. mai sammen med rekruttlaget på Lillehammer. Fokuset var mengdetrening så her fikk vi klokka inn en god del timer med høy kvalitet. 

Årets første hardbolk er også gjennomført. 4 hardøkter på 5 dager. Jeg har følt meg i godt slag så og si hele treningsperioden og er veldig fornøyd med gjennomføringen av treningen. Jeg ser allerede god fremgang både fysisk og på skytebanen. 

Det er også svært gledelig at så mange av mine fantastiske støttespillere ønsker å fortsette samarbeidet inn i den kommende sesongen. Det gjør at jeg kan bruke all min tid på å bli en bedre skiskytter. 

Nå ser jeg frem mot en, forhåpentligvis, litt varmere måned med flere høydepunkter. Førstkommende blir Jessheim rulleskishow 8.juni. Jeg ser veldig frem til å konkurrere på hjemmebane mot verdenseliten. Håper mange kommer og ser på!VIDEO FRA MAI 2019