JUNIOR VM - UTTAK

11.01.2020

Uttaket til junior VM i Lenzerheide er tatt, og jeg er klar for mitt tredje, og siste, junior VM! Det blir utrolig gøy!

Et av sesongens hovedmål er å ta medalje i junior VM og nå er jeg et steg nærmere å oppnå det målet. Uttaket skjedde like etter forrige Norges-Cup helg som ble avholdt på Oppdal. Jeg hadde en skuffende helg der, men tidligere resultater denne vinteren gjorde at jeg kom meg med i troppen som reiser til Sveits 22.januar. Det er alltid morsomt å bli tatt med for å representere Norge i et internasjonalt mesterskap. 

Det er også veldig gledelig at U23 gutta har fått med alle (som hadde mulighet for å kvalifisere seg) i troppen. Sturla er senior og har derfor ikke mulighet til å gå junior VM i år, Filip har nettop vært gjennom en hjerteoperasjon som skal hjelpe han å bli kvitt hjerteflimmeret som han har slitt så mye med, og Fredrik driver fortsatt opptrening etter leddbånd- og meniskskade. Sturla er forøvrig reserve til IBU-cup, Filip er i gang med trening og mest sannsynlig klar for renn senere allerede denne måneden, og Fredrik er blitt sett skøytende rundt på Birkebeineren skistadion, så gutta på laget leverer på alle fronter!

Vi reiser, som sagt, 22.januar og frem til da skal jeg ligge i hardtrening hjemme på Lillehammer og gjøre alt jeg kan for å stille så godt forberedt som mulig til mitt siste junior-mesterskap. 

Vi snakkes i Lenzerheide!

Hele Norges uttak finner du her!

SØRUM OG KROGSÆTER TATT UT TIL JUNIOR VM


- Jørgen