Juni & juli 2019

10.08.2019

Årets to første sommermåneder er over, og treningen som skal legge grunnlaget til en god sesong er for alvor i gang. 


Høydepunktet i juni var utvilsomt Jessheim Rulleskishow, som ble gjennomført for aller første gang! Det er utrolig morsomt for meg som skiløper fra Jessheim å se at rekrutteringen i nærområdet er så bra. Veldig kult at en av mine viktigste støttespillere og sponsorer, Zen Products, med Jan Gisle Berger i spissen velger å satse på rulleskirenn på Jessheim også. Ullensaker skiklubb gjorde en fantastisk jobb med gjennomføringen og det ble derfor et utrolig morsomt, og tøft rulleskirenn. Store navn som Tefre, Røthe og Holund sto på start og jeg sier meg derfor fornøyd med å gå inn til 11.plass i et sterkt felt. 


Litt senere i måneden ble U23 gutta samlet igjen. Denne gang på Sjusjøen og vi var klare for en etterlengtet hardbolk. Vi gjennomførte 6 hardøkter på 7 dager i flotte treningsomgivelser og jeg var selv veldig fornøyd med samlingen. Etter samlingen ble årets kanskje viktigste treningsperiode gjennomført. 11 dager med fokus på mye mengdetrening. Jeg er veldig fornøyd med egen gjennomføring av denne perioden da jeg tror den legger et solid grunnlag for videre trening utover høsten. 


Etter noen tøffe treningsperioder dro jeg på meg en halsbetennelse og var derfor ute av trening i rundt 10 dager. Kjedelig å være syk midt i sommertreningen, men det ga meg tid til å fokusere på skytingen. Det ga meg også tid til å være litt med familien og rett og slett ta meg en liten "ferie". Tror de dagene gjorde godt for både kropp og sjel når jeg ser tilbake på det nå i ettertid. 


Etter sykdomsperioden i starten av juli fikk jeg lagt ned en god del trening og formen kom seg overraskende raskt tilbake til normalen igjen. Det neste som står på programmet nå er Blink Festivalen i Sandnes. Det gleder jeg meg veldig til!


- Jørgen