Desember 2019

11.01.2020

Først og fremst; GODT NYTT ÅR! 2019 har vært et veldig morsomt og lærerikt år for min del, og jeg ser frem mot 2020 og det nye tiåret vi nå går inn i . Her kommer en liten oppsummering fra den siste måneden i 2019. 

Sesongen er nå godt i gang og det første som sto på planen i desember var Lerøy Cup på Lygna. Dette var sesongens første junior-konkurranse, og er også en del av uttakskriteriene  for kommende junior VM i Sveitsiske Lenzerheide. Jeg hadde en tung helg i løypa med en kropp som ikke var helt på lag. Heldigvis satt skytingen som den skulle og jeg fikk ned 20/20 blinker på normaldistansen og 8/10 på sprinten. Dette holdt til henholdsvis 1. og 11.plass. Veldig fornøyd med normaldistansen, og litt skuffet over at den fysiske formen ikke var bedre på sprinten. 

Med en god følelse tok jeg juleferie. Den feiret jeg på hytta på Sjusjøen med familien. Der fikk jeg lagt ned mange gode treningsøkter før det neste målet som nå er Lerøy Cup på Oppdal. Dette blir også de to siste rennene som blir avgjørende for VM-uttaket!

- Jørgen

Veldig gøy å ha med nye folk på laget! Anleggsenteret Hadeland har blitt med som hovedsponsor for denne sesongen. Stor takk til Tore Lynnebakken som har trua!

Anleggsenteret Hadeland