August 2019

01.09.2019

Sommeren 2019 er nå historie, og det betyr at høsten for alvor er i gang. Den siste sommermåneden har vært en veldig bra treningsmåned for min del. Mange økter med høy kvalitet er lagt ned. 

August fikk en pangstart under Blinkfestivalen i Sandnes der jeg for første gang konkurrerte som seniorløper. Jeg følte meg i ganske god form og fikk noen gode gjennomkjøringer. Litt stang ut i forhold til å klare å kvalifisere meg til finaler i et tøft seniorfelt, men jeg reiste hjem fra Sandnes med gode svar på at treningen som er gjennomført har fungert. 

Kort tid etter Blinkfestivalen reiste jeg videre til Beitostølen for årets råeste samling med alle utviklingslandslagene. Du kan lese mer om den samlingen her. 

Slutten av august har bestått av en del tøffe hardøkter, og også et par tester. Min egen følelse og testresultater viser at formen går i riktig retning. Det er godt å kjenne at kroppen responderer fint på treningen jeg har gjennomført. Det gir meg en trygghet og selvsikkerhet inn i den tøffe høstperioden som jeg nå setter i gang med. 

Det neste på programmet nå er en ny mengdesamling. Denne gangen på Geilo. Jeg ser også veldig frem mot å konkurrere under SOMMER NM i Steinkjer 20-22.september! Jeg går inn i høsten mer motivert enn noen gang og med en god følelse! Dette blir en bra sesong!

- Jørgen